Gospodărie mistuită de flăcări la Liteni – Moara. Au ars 3 tone de fân, 3,5 tone de cereale. Un cal a pierit în incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit ieri după amiază după ora 14.00 cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Liteni, comuna Moara.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:40.

Au ars adăpostul de animale și anexe gospodărești, construite din lemn și învelitoare din azbociment, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au mai ars acoperișul casei pe 80 mp, circa 3 tone de plante furajere și 3,5 tone de cereale. S-au degradat bunuri de uz casnic, aparate electrocasnice, materiale textile, elemente de tâmplărie din PVC, planșeul, pardoseala și pereții locuinței. În incendiu, a pierit un cal.

Incendiul a izbucnit din zona adăpostului de animale, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat o locuință și o anexă gospodărească, aflate în apropiere.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.