Gospodării cuprinse de flăcări la Pătrăuți și Grămești, astăzi după amiază

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit astăzi după amiază, înainte de ora 14.00, de cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Pătrăuți.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare întreaga locuință.

A ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și s-au degradat bunuri din interiorul locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat în limitele găsite la ora 15:05.

Tot astăzi și tot pe la aceeași oră, militarii Detașamentului de Pompieri Siret au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Grămești.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat o anexă cu pericol de propagare la casa de locuit și la șură.

A ars anexa construită din lemn (scândură) pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și s-au degradat circa 20 de metri liniari de gard (din lemn).

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost depozitarea cenușii sau jăratecului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 15:05, iar pompierii au salvat casa de locuit și șura.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *