Grădinița ”Prichindelul”, investiție din fonduri europene, inaugurată de Sfântul Andrei, în Putna

Ieri după amiază, în ziua de Sfântul Andrei, începând cu ora 13.00, în comuna Putna a avut loc festivitatea de inaugurare a noii clădiri ai Grădiniței cu program normal ”Prichindelul” din localitate.
Au participat la inaugurare primarul comunei, Gheorghe Coroamă, preoții din localitate, fețe bisericești de la marile lăcașuri de cult ortodox, Mănăstirea Putna și Mănăstirea Schitul Sihăstria Putnei, foști și actuali educatori, învățători și profesori, părinți, elevi ai Școlii și preșcolari cărora le este dedicat acest nou edificiu.
Directorul Școlii gimnaziale ”Mitropolit Iacob Putneanul”, profesorul Ciprian Florentin Crețan a transmis un mesaj de mulțumire celor implicați în organizarea evenimentului și realizarea investiției:
”Mulțumim tuturor invitaților și Primăriei Putna pentru sprijin și colaborare! Felicitări tuturor colegilor implicați, doamnei învățătoare Daniela Zubaș, elevilor din clasa a III-a și Alexandrei Dan pentru momentele artistice oferite!”.
Primarul comunei, Gheorghe Coroamă ne-a arătat că noua grădiniță a fost construită cu fonduri europene, valoarea totală a investiției fiind de 800.000 de lei. Lucrările au durat 14 luni fiind realizate de firma Bodnărescu Construct din Marginea.
Grădinița ”Prichindelul” are trei săli de clasă pentru trei grupe de grădiniță, un hol spațios la intrare, cancelarie, spații de depozitare pentru ”Cornul și laptele” la fiecare sală de clasă.
”Era foarte necesară ridicarea acestei grădinițe, având în vedere că vechea locație devenise total improprie desfășurării activităților pentru copiii preșcolari din Putna”, a spus primarul comunei Putna, Gheorghe Coroamă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *