Actualitate

Reactualizare ora 12:44: Grav accident de circulație, cu două victime inconștiente, în această dimineață la Vicovu de Jos (galerie foto)

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață, în jurul orei 3,20, pe raza localității Vicovu de Jos, unde un autoturism a ieșit in afara părții carosabile.

În urma impactului, în mașină au fost găsite două victime neîncarcerate dar inconștiente. La fața locului s-au deplasat echipaje ale SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță care au intervenit acordând asistența de specialitate. Ambele victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe din Rădăuți.

Actualizare ora 10: redăm în cele ce urmează comunicatul poliţiei:

La 19.02.2019, în jurul orei 02.53, un tânăr de 23 de ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce conducea autoturismul marca VW Bora, pe DN 2H, pe raza localității Vicovu de Jos, după ce a trecut de sala de sport din localitate, datorită vitezei excesive a pierdut controlul volanului, autoturismul a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a intrat în gardul unei locuințe, după care a fost proiectat în timpanul unui podeț de pe sensul opus de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, cât și a pasagerului un tânăr de 22  ani, localnic.

Nici conducătorul autoturismului  și nici pasagerul nu au putut fi testați cu aparatul etilotest, iar datorită faptului că există suspiciuni cu privire la persoana care a condus, a fost dispus prin ordonanță recoltarea de  mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Multumim pentru fotografii Viorel Ghiaţău.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *