ACTUALIZARE: GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE LA IEȘIREA DIN SUCEAVA SPRE SALCEA. UN AUTOBUZ A INTRAT ÎNTR-O CĂRUȚĂ, DOUĂ VICTIME, SOȚ ȘI SOȚIE, DECEDATE

Astăzi în jurul orei 22,20 la ieșirea din Suceava spre orașul Salcea, pe Calea Burdujeni în zona benzinăriei OMV un autobuz care făcea cursa regulată Suceava-Bănești a intrat într-o căruță.
Conform ISU ”Bucovina” Suceava la fața locului a intervenit detașamentul de pompieri Suceava cu modulul SMURD precum și ambulanțe de la Serviciul Județean (SAJ).
La locul accidentului au fost identificate 4 victime, două dintre acestea aflate în căruță erau în stop cardio-respirator făcându-se asupra lor manevre de resuscitare.
O altă victimă (șoferul autobuzului) este în acest moment monitorizată de lucrătorii SAJ, iar o a patra victimă a fost transportată până la sosirea echipajelor de intervenție la spital cu o mașină privată.
La ora 23,15  cele două victime din căruță aflate în stop cardio-respirator au fost declarate decedate. Este vorba despre un bărbat de 47 ani și șoția acestuia de 41 de ani.

Please follow and like us:

One thought on “ACTUALIZARE: GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE LA IEȘIREA DIN SUCEAVA SPRE SALCEA. UN AUTOBUZ A INTRAT ÎNTR-O CĂRUȚĂ, DOUĂ VICTIME, SOȚ ȘI SOȚIE, DECEDATE

  • 2 septembrie 2018 la 9:05
    Permalink

    iata de ce trebuie interzisa circulatia carutelor pe toate drumurile publice din tara noastra ! Vrei sa cari produse agricole ? Foarte bine, o camioneta te va servi mult mai bine decat o caruta ! Ai si semnalizare la camioneta, asigurare RCA, dreptul de a circula pe drumurile nationale ! Restul e doar o situatie anormala pentru anii 2000…care produce, anual, victime…si nu putine !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *