Warning: getimagesize(/home/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/05/accident-Oniceni-7-1024x576.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1142

Grav accident de circulaţie soldat cu o persoană decedată, cu două TIR-uri şi un autoturism implicate, la Oniceni (galerie foto ISU Suceava)

Un grav accident rutier, cu două TIR-uri şi un autoturism implicate, s-a petrecut în jurul orei 15 pe raza localităţii Oniceni.

Unul dintre autotrenuri este răsturnat, iar şoferul, rămas încarcerat, este decedat. Victima, care avea leziuni incompatibile cu viaţa, a fost extrasă din autotren.

Ceilalţi doi şoferi implicaţi în accident sunt investigaţi medical de către echipajele SMURD şi SAJ deplasate la faţa locului. Şoferul autoturismului refuză transportul la spital, iar şoferul celui de al doilea autotren, cu leziuni minore a fost transportat la spital de către ambulanţa SAJ.

Echiajele de pompieri intervin la faţa locului, traficul în zonă este blocat.

Revenim cu amănunte.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.