Accident la Rădășeni. Un șofer din Vaslui a forțat o depășire dublă, a pierdut controlul volanului iar mașina a zburat prin aer, aterizând pe capotă. Patru persoane au fost rănite

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață, înainte de ora 11.00 pe DN 17, pe raza localității Rădășeni, înainte de intrarea în municipiul Fălticeni. Șoferul unui autoturism Dacia Logan, cu numere de Vaslui a riscat o depășire dublă într-o curbă. Nu a mai putut stăpâni automobilul, pierzând controlul volanului iar mașina s-a răsturnat pe capotă. În urma accidentului, cele patru persoane aflate în interiorul autoturismului, trei tineri și o femeie au fost răniți.

În urma impactului femeia a ajuns pe asfalt la câțiva metri distanță. S-a intervenit cu un modul SMURD cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță. Victimele accidentului au fost preluate de ambulanța SMURD și două autospeciale ale  Serviciului de Ambulanță Județean care au fost anunțate prin 112 de ceilalți participanți la trafic, martori la eveniment, fiind transportate la Spital.

Polițiștii veniți la fața locului au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *