ACTUALIZARE: GRAV ACCIDENT RUTIER CU DOUĂ VICTIME ÎNCARCERATE PE PUTNIȘOARA, LA PUTNA

Astăzi dimineață, înainte de ora 4:00, în timp ce se întorceau de la un club dintr-o localitatea vecină, doi tineri din comuna Putna au fost implicați într-un grav accident de circulație.
Purtătorul se cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava a declarat că prin Serviciul Unic de Urgență 112, la ora 3,46 a fost anunțat acest accident, produs în Putna, în zona Putnișoara. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul subunității de la Vicovul de Sus cu echipament de descarcerare dar și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).
Ambele victime au rămas încarcerate fiind nevoie de intervenția SMURD. Una dintre acestea, un tânăr de 18 ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital, iar șoferul de 22 de ani a fost preluat de ambulanța SAJ și transportat la Spitalul Județean.
Se pare că mașina, un Matiz, în care se aflau cei doi s-a izbit de un cap de pod, după a ricoșat într-un gard al unei gospodării învecinate și s-a răsturnat.

Polițiștii au stabilit circumstanțele  în care s-a petrecut accidentul transmițând informații noi în urmă cu câteva minute: ”La 12.08.2018, ora 03.43, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DC Putnișoara din comuna Putna, un localnic de 21 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit într-un podeț, după care, a fost proiectat într-un stâlp al unei porți de acces și s-a răsturnat.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui tânăr de 18 ani, din comuna Putna, pasager în autoturism.
Din cauza stării de ebrietate în care se afla, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *