Warning: getimagesize(/home/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/12/accident-2-1024x768.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1142

Un bărbat de 35 de ani din Vicovu de Jos a murit, după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un copac, în zona Killer – Horodnic de Jos. Foto ISU Suceava

Un grav accident de circulație s-a petrecut aseară, 16 decembrie 2019, în jurul orei 22:45, la Horodnic de Jos, în zona Killer, unde un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, o persoana fiind încarcerată. Șoferul a pierdut controlul volanului, mașina izbindu-se de copaci.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Victima a fost extrasă, un bărbat de 35 ani, din nefericire, a fost declarat decesul.

Prezentăm în cele ce urmează raportul poliției sosit astăzi:

La 16.12.2019, ora 22.24, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H în afara localității Horodnic de Jos, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 35 de ani din comuna Vicovu de Jos a pierdut controlul asupra direcției de mers  și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.