GUVERNUL ACORDĂ O NOUĂ MINIVACANȚĂ PENTRU BUGETARI ÎN LUNA AUGUST, 16 ȘI 17 AUGUST ZILE NELUCRĂTOARE

Bugetarii vor mai avea o minivacanță în luna august 2018. Aceștia vor primi liber în zilele de 16 și 17 august, astfel încât să se creeze o legătură între ziua nelucrătoare de Sfânta Maria și weekend, conform unui proiect de act normativ al Guvernului.
“Avem astăzi o veste bună şi pentru angajaţii din sectorul public. Vor avea o mică vacanţă, în a doua parte a lunii august. Pentru că ziua de 15 august – Adormirea Maicii Domnului – este zi liberă, stabilim ca şi 16 şi 17 august să fie zile nelucrătoare, pentru a oferi, astfel, românilor câteva zile de odihnă”, a spus Dăncilă la începutul şedinţei guvernului.
Adormirea Maicii Domnului, care pică anual pe 15 august, este zi liberă legală, conform Codului muncii. Din moment ce anul acesta sărbătoarea pică miercurea, Guvernul va da liber bugetarilor pe 16 și 17 august pentru a face o punte între Sfânta Maria și weekend.

Sursa text: avocatnet.ro

Please follow and like us:

One thought on “GUVERNUL ACORDĂ O NOUĂ MINIVACANȚĂ PENTRU BUGETARI ÎN LUNA AUGUST, 16 ȘI 17 AUGUST ZILE NELUCRĂTOARE

  • 2 august 2018 la 14:59
    Permalink

    Ăsta da Guvern! Să apuce românul sa aprinda focul și sa mănânce micul în tihnă. Că doar n-o fi pentru prelungirea serbărilor la rromi, că acești concetățeni ai noștri sunt bugetari numai în măsura în care primesc ajutoare de la bugetul de stat. Dar e bine, bravo!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *