Hai la USV! Universitatea ”Ștefan cel Mare”, pregătită pentru noii studenți, cu Mircea A. Diaconu, prorector USV la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din seara zilei de astăzi, 19 iunie, ora 20, o întâlnire cu prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu, prorector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava.

El va transmite către tinerii absolvenți de liceu, acum aflați în febra Bacalaureatului, argumentele cele mai bune pentru ca ei să opteze pentru studenția la USV. Cercetare științifică de nivel înalt, deschidere către viitor, recunoaștere internațională, dascăli dedicați și, nu în ultimul rând, o formidabilă bibliotecă, gazdă de fapt a întâlnirii cu profesorul Mircea A. Diaconu, pentru această ediție a emisiunii ”Povestea Vorbei”

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *