Haine și încălțăminte contrafăcute confiscate de jandarmi în târgul de mașini din Rădăuți

Astăzi, 22 ianuarie, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Suceava au depistat în incinta târgului de mașini din Municipiul Rădăuți un bărbat în vârstă de 25 de ani care încerca să comercializeze articole de îmbrăcăminte și încălțăminte inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Jandarmii suceveni au ridicat marfa în vederea confiscării și au întocmit acte de sesizare a organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, prevăzută de Legea nr. 84 din 1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

”Le recomandăm tuturor cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile abilitate”, se arată în comunicatul de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *