Hală gater distrusă de flăcări la Slatina. Incendiul a pornit de la un scurtcircuit la instalația electrică aferentă camerelor de supraveghere. Foto: ISU

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Slatina, Cornu Luncii și Mălini, au intervenit astă noapte, înainte de ora 2.00 cu 7 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater din localitatea Slatina.

Deoarece unitatea respectivă nu a avut activitate de lucru specifică în ultima perioadă, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere. Astfel, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul halei și bunurile din interior, pe o suprafață de aproximativ 250 mp.

Pe lângă acoperiș, incendiul a mai afectat utilaje pentru debitat lemn, două birouri amenajate în interiorul construcției, instalația electrică, sistemul de supraveghere video, precum și deșeuri lemnoase rezultate în urma prelucrării.

De asemenea, s-au degradat pereții portanți, din bolțari de beton, ai clădirii. Flăcările au izbucnit dintr-unul dintre birouri, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit produs la instalația electrică aferentă camerelor video de supraveghere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 3:45.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *