Mopan Suceava
Politica

Harja Samsonescu Alexandra – candidatul Pro România Suceava la funcția de Președinte al Consiliului Județean. Pro România Suceava a depus astăzi, candidaturile la funcția de președinte al CJ Suceava, respectiv la funcțiile de consilieri județeni.

Pro România Suceava a depus astăzi, 17 august 2020, candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, respectiv la funcțiile de consilieri județeni.

În comunicatul transmis, se arată că ”având în vedere faptul că Pro România este un partid tânăr, decizia noastră este de a susține un candidat tânăr pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, în persoana Alexandrei Harja Samsonescu, alături de care va fi echipa de consilieri județeni coordonată de Cătălin-Ioan Nechifor”.

Echipa de Comunicare Pro România Suceava transmite că ”obiectivul nostru este de a reforma modul în care se face administrația județeană, astfel dorim să arătăm că politica se poate face mai bine pentru cetățean într-o echipă cu competențe diferite, dar care numără ingineri, profesori, economiști, tehnicieni și maiștri, care provin din toate zonele județului Suceava. Mai mult decât atât, principiul primordial după care ne vom desfășura activitatea politică și administrativă în cadrul consiliului județean este colaborarea cu toate formațiunile care vor fi parte a deliberativului județean, indiferent de orientarea lor politică. Plecăm de la un moment 0, în data de 27 septembrie, și dorim ca toate deciziile care se vor lua, să fie, în primul rând,  în folosul județului și locuitorilor săi.

A venit vremea să dăm fiecare mâna și să folosim experiența tuturor, așa încât Suceava să poată remonta cât mai curând căderea economică și socială în care ne-am trezit, nemeritat, odată cu începerea pandemiei din luna martie. Nu mai e timp de lamentări și controverse, nu facem nimănui proces de intenție, vrem, ca prin priceperea fiecăruia și prin buna colaborare, să fim în măsură să găsim soluții la marile probleme cu care se confruntă județul, de la investițiile majore blocate, la închiderea unui număr mare de întreprinderi, la creșterea numărului de șomeri și la lipsa de perspectivă pentru sucevenii care s-au întors din diaspora și care vor să-și facă un trai mai bun aici, unde este acasă pentru fiecare dintre noi”.

Lista persoanelor care candideaza din partea PRO ROMÂNIA pentru Consiliul Județean Suceava este următoarea:

Harja Samsonescu Alexandra

Președinte Consiliu Județean

Respectiv, consilierii județeni:

1 Nechifor Cătălin – Ioan

2 Chihai Luminița Paula

3 Sârghe Teodor Sebastian

4 Arusoaei Pavel Florin

5 Gireadă Dănuț Costel

6 Gheliuc Vasile

7 Anița Adrian

8 Turenschi Aurelia Maria

9 Deneș Dorel Vasile

10 Onișoru Andreea Maria

11 Romanescu Adrian Neculai

12 Robciuc Silviu Florin

13 Morariu Niculae Cristinel

14 Ciobotariu Dumitru

15 Ciornei Corneliu Nicolaie

16 Berețchi Silviu Cătălin

17 Mortogan Cornel

18 Hapenciuc Dinu Cristian

19 Matei Georgel

20 Iacob Maricel

21 Grădinariu Gabriel

22 Strugar Ilie

23 Hurjui Alexandru

24 Olaru Nicolae

25 Nemțoi Lazăr Petru

26 Chițan Ionuț

27 Sbiera Gheorghe

28 Poroch Petru

29 Siminiceanu Mihaela

30 Timu Dan – Andrei

31 Stanciu Virgil

32 Straton Lăcrămioara

33 Urzică Costel

34 Mihalachi Ioan Dorin

35 Jucan Elena

36 Scurtu Marcel

37 Ciocan Florin

38 Leonte Ionel

39 Lungu Lucian

40 Sfeclă Geniloni

41 Gavrilescu Gavril

42 Stoian Geanina Florina

43 Popescu Vasile

44 Sârghe Alexandru

45 Rusu Gabriela Cristina

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *