Harșovschi: s-au găsit soluții pentru funcționarea pieței centrale și a celei din Burdujeni. Bazarul, Piața en-gross și Piața Mică rămân deschise

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi anunță că s-au găsit soluții pentru ca producătorii să-și poată vinde produsele, în contextul noilor măsuri care impun suspendarea activității piețelor agroalimentare care sunt în spații închise.


”Chiar și în această situație, am găsit soluții pentru ca producătorii să-și poată vinde produsele și sucevenii să le poată cumpăra”, transmite Harșovschi.

Viceprimarul Harșovschi a spus că  la piața din Burdujeni se vor amenaja 80 de mese în exterior (în zona unde a funcționat provizoriu piața în timpul lucrărilor de modernizare), iar la Piața Centrală (în spatele acesteia), încă 50 de mese, toate acestea cu respectarea normelor de protecție sanitară!

De asemenea, Lucian Harșovschi a ținut să precizeze că Centrul Comercial Bazar, Piața En-Gross și Piața Mică rămân deschise.

”Îndemn toți sucevenii să respecte cu strictețe măsurile de prevenție și limitare a răspândirii virusului. Având grijă de noi, avem grijă de cei din jurul nostru. Responsabili și sănătoși!”, a transmis viceprimarul.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *