Hipermarketul Kaufland din Suceava sub asaltul chefliilor. Într-o zi, au fost prinși un sucevean cu două sticle de whiskey dar și unul cu o doză de 200 de grame de coniac, mascată în buzunarul de la piept

SINDICATUL „DICASTERIAL” TIMIŞOARA

Magazinul Kaufland de pe strada Universității din municipiul Suceava pare să fi devenit o țintă predilectă a hoților de mică anvergură, care doresc să își completeze de pe rafturile magazinului, în principal stocul de băutură pentru petrecerea pe care o preconizează. Falsa impresie că nimeni nu poartă grija clienților în magazin ori la casele de marcat, conduce la astfel de situații care s-au petrecut, două într-o singură zi, duminică, 10 martie:

Duminică dimineață, imediat după ora 8.00,  un agent de pază al magazinului Kaufland de pe strada Universității din Suceava a anunțat Poliția cu privire la faptul că un individ  a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului.

În camera destinată agenţilor de pază al hipermarketului Kaufland, a fost identificat  Ș.I. , în vârstă de 26 ani, localnic, care în jurul orei 08.00, a sustras din incinta magazinului două sticle de Whiskey Jack Daniels de un litru, fiind oprit și identificat cu bunurile sustrase după casele de marcat de către agenții de pază.

Prejudiciul în valoare 260 de lei a fost recuperat în totalitate.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În aceeași zi, spre seară, după ora 18.00, polițiștii municipali care își au sediul la câțiva zeci de metri distanță au fost din nou anunțați că trebuie să intervină la Kauflandul de pe strada Universității din Suceava, pentru a  confirma faptul că o altă persoană a dat iama în raionul de băuturi alcoolice. A fost identificat un bărbat de 56 ani, din municipiul Suceava, despre care agenţii de pază ai hipermarketului au relatat că a sustras de pe rafturile magazinului o sticlă de băuturi alcoolice Alexandrion de 200 ml, bun pe care l-a introdus sub geaca cu care era îmbrăcat şi pe care nu l-a prezentat şi achitat la casele de marcat, fiind oprit după trecerea acestora. Persoana în cauză a predat reprezentanţilor magazinului bunul sustras în valoare de 14,79 lei până la sosirea organelor de poliţie, prejudiciul fiind recuperat. Acesta a recunoscut comiterea faptei declarând că a vrut să bea şi nu avea bani.

Suceveanul însetat a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Suceava, fiind întocmit pe numele său un proces verbal de constatare a infracţiunii flagrante ce va fi soluţionat conform legii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *