Hoața de zahăr la Profi Areni a fost prinsă. A furat din curtea interioară a magazinului 130 de kilograme de zahăr pe care le-a transportat acasă cu un taxi

Polițiștii suceveni au anunțat că a fost prinsă autoarea celui mai important furt de zahăr care s-a petrecut, după 1989, în municipiul Suceava. Este vorba despre 13 baxuri a câte zece pungi de un kilogram de zahăr, care au dispărut din curtea interioară a magazinului Profi din Areni, de pe strada Leca Morariu.

 Potrivit anchetatorilor, autoarea este  Mariana Roșu, de 35 de ani,  din orașul Târgu Neamț, care locuiește fără forme legale în municipiul Suceava.

De la autoarea faptei au fost recuperate 6 baxuri  a câte 10 pungi  de 1 kg,  de zahăr  Mărgăritar, ce au fost restituite reprezentanților magazinului Profi.

Mariana Roșu a declarat că în dimineața de 20.02.2019  a intrat în curtea deschisă din spatele magazinului Profi, unde a observat pe un palet mai multe baxuri de zahăr. Crezând că zahărul este expirat și fusese abandonat, a luat 13 baxuri de zahăr (130 de kilograme, n.r.!), pe care le-a transportat la locuința sa, apelând la  un taxi pe care l-a oprit pe strada Leca Morariu, în apropiere de magazinul păgubit.

Cercetările sunt continuate față de Mariana Roșu care a vrut să se îndulcească cu marfă de la Profi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *