Actualitate

Horodnicean de 20 de ani, drogat cu metamfetamină, prins de polițiști circulând în miez de noapte cu mașina prin Rădăuți

La data de 05.12.2022, în jurul în jurul orelor 01.00, polițiștii au oprit un autoturism ce se deplasa pe strada Calea Bucovinei din Rădăuți. Șoferul a fost identificat și legitimat în persoana unui tânăr de 20 ani din comuna Horodnic de Sus.

S-a procedat la verificarea conducătorului auto cu privire la consumul de substanțe psihoactive, sens în care i-a fost înmânat șoferului un kit sigiliat de testare, în vederea recoltării salivei, iar cu ajutorul aparatului Druger Drugtest a fost executat testul aparatul indicând prezenta activă în organism a substanței MET (metamfetamină).

Tânărul a fost condus la sediul Spitalului Municipal unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, care va fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *