Hoți ”magicieni” în Bazarul din Suceava. ”Ajutată” să se încheie bine la geacă o femeie a rămas fără banii pe care îi avea în vesta de sub geacă

Furturile din buzunare sau din genți sau de prin alte locuri unde se mai țin banii, în Bazarul din Suceava a atins nivel de artă, hoții fiind adevărați magicieni, reușind să fure și din cele mai ascunse și profunde locuri pe care le deține cetățeanul mers la cumpărături în bazar.

Ieri, în zi de 13, alunii februarie 2020, ziua în amiaza mare, la ora 14.00, secţia de poliţie Burdujeni a fost sesizată direct de către o femeie în vârstă de 73 ani, din comuna Dumbrăveni, care a anunțat că în jurul orei 13.15, în timp ce se afla în Bazarul din Suceava, persoane necunoscute i-au furat dintr-un buzunar interior suma de 100 lei.

Femeia păgubită a declarat polițiștilor că în ziua respectivă, fatidica dată de 13, s-a deplasat în Bazarul Suceava. În jurul orei 13.00 a cumpărat o pereche de ciorapi din zona unde se vând perdele, unde a scos dintr-un buzunar al vestei pe care o avea pe sub geacă o pungă cu bani. A plătit ciorapii, a pus punga cu bani înapoi în buzunarul de la vesta de sub geacă, s-a încheiat la geacă şi s-a mai deplasat aproximativ 20 de metri. La un moment dat a fost abordată de o femeie, care i-a atras atenția că nu e încheiată bine la haină și  a deschis-o şi încheiat-o rapid la geacă spunându-i că e în regulă.

Ulterior  reclamanta a constatat că banii i-au fost sustraşi.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *