Hoț de 16 ani, prins la Siret. Furase lei, euro dar și grivne, țigări și telefoane mobile

La data de 04.10.2022, ora 04:00, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Siret care efectua serviciul de patrulare schimbul III, au identificat pe str. Alexandru cel Bun, un tânăr care la vederea autospecialei de poliție a încercat să evite întâlnirea cu echipajul, fugind în spatele unui bloc de locuințe.

Agenții de poliție au plecat în urmărirea acestuia, l-au prins  și cotrolându-i rucsacul au găsit înăuntru 200 euro, 5200 lei, 1450 grivne ucrainiene, 11 pachete țigări și 2 telefoane mobile.

Tânărul a fost identificat ca fiiind un minor de  16 ani, domiciliat în comuna Cândești, județul Botoșani.

Cercetările au fost preluate de către lucrătorii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale care în urma verificărilor efectuate în cauză au stabilit că bunurile provin din comiterea a două fapte de furt calificat, comise pe raza comunei Cândești, județul Botoșani.

În cauză s-a luat legătura cu lucrătorii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Mihăileni care s-au deplasat la Poliția Orașului Siret și au preluat bunurile și persoana depistată în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale a minorului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *