Hoț de 17 ani din Vicovu de Sus, reținut după ce a furat tot ce a prins, de la euro la mașini, la începutul acestei luni

Joi dimineață, începând cu  ora 10.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au efectuat două percheziții domiciliare la imobilele unde locuiește Trandafir David M., de 17 ani din orașul Vicovu de Sus, acesta fiind suspectat de comiterea mai multor furturi pe raza orașului Vicovu de Sus.

În baza probatoriului existent, a perchezițiilor domiciliare efectuate și a audierilor martorilor, în cursul zilei de astăzi, s-a reușit probarea activității infracționale a acestuia sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni:  

„Furt calificat”, constând în aceea că, la 01.03.2022, în jurul orei 21.50, aflându-se în fața restaurantului „Spartan” din orașul Vicovu de Sus, i-a sustras persoanei vătămate, L.Z. din comuna Horodnic de Sus, suma de 200 de Euro, pe care persoană vătămată avea intenția să i-o înmâneze pentru a fi schimbată în lei, iar din buzunarul pantalonilor suma de 800 de lei.

„Furt calificat”, și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, constând în aceea că în noaptea de 04.03.2022, în jurul orei 03:05, a pătruns fără drept într-o încăpere ce aparține S.C. Stinor Prod Com S.R.L., de pe raza localității, unde domiciliază persoana vătămată N.M., de unde a sustras un telefon mobil și cheia de contact de la autoturismul marca Audi A4, după care a condus autoturismul până în comuna Volovăt, fără a poseda permis de conducere, intenționând să-l ofere spre unei persoane, acțiune ce nu și-a produs efectul.

„Furt” și „distrugere” constând în aceea că, la 11.03.2022, în jurul orei 09.30, însoțit de către două persoane, s-a deplasat cu auto marca VW LT, în comuna Horodnic de Jos, la stația peco „RO OSCAR ”, unde, după ce au distrus geamul unui autoturismul marca AUDI A6, l-a sustras și l-a dus în depozitul SC ROTMAC SRL, pentru a-l da fier vechi, unde în urma activităților de manipulare a autoturismului marca Audi A6, pentru a fi cântărit, au fost produse alte distrugeri la nivelul caroseriei, cauzându-i persoanei vătămate, V.A.B. din orașul Vicovu de Sus, un prejudiciu de aproximativ 2.600 Euro.

Trandafir Marius B. a fost condus la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus unde a fost audiat în calitate de suspect, ocazie cu care a recunoscut faptele comise.

După audiere a fost dispusă prin ordonanță reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 17.03.2022, orele 16.00, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea dispuneri unei măsuri preventive.

La nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus a fost constituită o escortă formată din lucrători din cadrul Poliției municipiului Rădăuți în vederea transportării și depunerii lui  Trandafir David M.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.