Evenimente

Hoț de 75 de ani din Voitinel, prins în prundul Sucevei la Gura Putnei cu căruța încărcată cu jante de aluminiu, furate de la Vicovu de Jos

În dimineața zilei de joi, 9 septembrie, pe la ora 05:30, lucrătorii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vicovu de Jos, cu privire la faptul că o persoana necunoscută a sustras mai multe jante de aluminiu de la sediul asociației familiare pe care o deține, hoțul încărcând jantele într-o căruță și fugind cu atelajul încărcat prin Vicovu de Sus înspre Putna.

O patrulă a poliției s-a deplasat pe strada Ștefan cel Mare, pe raza orașului Vicovu de Sus – Bivolărie, apoi pe albia râului Suceava spre satul Gura Putnei. În lunca râului Suceava, echipajul de poliție a observat un atelaj hipo și a pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase. La vederea autospecialei de poliție căruțașul și-a continuat drumul prin apă, fiind ulterior ajuns și interceptat. Polițiștii l-au identificat după legitimare pe autorul furtului, numele său fiind Nicolae Ciorcan, în vârstă de 75 de ani, din comuna Voitinel, iar în coșul căruței  au fost găsite cele 8 jante din aluminiu.

Autorul și-a recunoscut fapta, iar bunurile recuperate au fost returnate proprietarului.

În cauză s-a înregistrat dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *