Hoț de băuturi scumpe din Profi, prins la recidivă. Preferințele sale: Chivas Regal și Vinars Brâncoveanu. Sticlele au fost vândute rapid iar banii obținuți au fost pierduți la păcănele

Duminică seară, după ora  21.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că la magazinul Profi din Complexul Bucovina a fost reținut un bărbat care a sustras băuturi alcoolice din interiorul magazinului.

Polițiștii au aflat că în jurul orelor 20:45 un anume Dănuț C., persoană cunoscută pentru furturi din societăți comerciale, a intrat în magazinul Profi prin zona caselor de marcat, a furat de pe un raft o sticlă de whisky marca Chivas Regal în valoare 152.99 lei și o sticlă de Vinars Brancoveanu în valoare de 233.99 lei, valoarea totală a bunurilor sustrase fiind de 386,98 lei, după care a ieșit pe la casele de marcat fără a le achita.

După jumătate de oră, pe la 21.20, acesta a revenit cu intenția de a sustrage și alte bunuri din magazin, dar a fost recunoscut de către șefa de tură a magazinului care a sunat la 112.

Dănuț C. a recunoscut faptele comise și a declarat polițiștilor că a vândut băuturile alcoolice furate și a jucat banii la aparatele de joc.

Prejudiciul în valoare 386,98 lei lei nu a fost recuperat.

A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *