Hoț de butelii prins cu sprijinul cetățenilor pe strada Gheorghe Doja. Individul furase nu mai puțin de 15 butelii

În cursul zilei de ieri, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că o persoană sustrage mai multe butelii aflate pentru comercializare  în curtea imobilului 122, de pe strada Gheorghe Doja.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică, care a depistat 8 butelii amplasate în fața unui bloc de pe strada Gheorghe Doja, 2 butelii lângă sediul unei firme din apropiere și 4 butelii pe o bancă situată vis-a-vis de această societate, despre care apelantul a indicat că au fost sustrase din curtea imobilului cu nr. 122 de pe strada Gheorghe Doja, după ce au fost distruse lacătele rastelurilor de depozitare, aparținând unui bărbat de 32 ani..

În urma măsurilor informativ – operative efectuate, a fost identificat autorul în persoana lui Pavel C., de 54 ani, din municipiul Suceava, care a fost depistat în imediata vecinătate a locului faptei, în scara unui bloc de pe strada Aleea Dumbrăvii, unde s-a refugiat după ce a comercializat o butelie unei persoane. Valoarea bunurilor sustrase se estimează la 4.000 lei.

Începând cu ora 21.30 s-a dispus reținerea suspectului , acesta fiind încarcerat în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava, urmând ca azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, pentru a dispune conform competențelor .

Cercetările sunt continuate de sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *