Hoț de lemne de la Capu Codrului, prins la Capu Câmpului, de un pădurar vigilent

Luni pe la orele amiezii, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un pădurar, angajat al Direcției Silvice Suceava cu privire la faptul că s-a furat material lemnos.

Pădurarul își desfășoară activitatea în cadrul Ocolului Silvic Gura Humorului.

Acesta, în jurul orei 12:30 a zilei de ieri, aflându-se într-o patrulare pe raza comunei Capu Câmpului, Cantonul Silvic Mămuca într-o parcelă forestieră, a surprins un bărbat care tăia cu o drujbă arbori, unul după altul.

 La fața locului a fost identificat Gheorghe C. de 24 ani din comuna Păltinoasa, satul Capu Codrului, care a declarat că s-a deplasat cu atelajul hipo de la domiciliul său în pădurea din localitatea Capu Câmpului, pentru a tăia copaci deoarece nu are lemne acasă. 

Au fost identificate un număr de 7 (șapte) cioate de fag, materialul lemnos rezultat din urma tăierii ilegale aflându-se la fața locului, urmând a fi ridicat de la fața locului de pădurar.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „tăiere ilegală de arbori , cauza urmând a fi soluționată procedural de către Postul de Poliție Capu Câmpului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *