Hoț itinerant de 19 ani din Câmpulung, trimis în arest după ce a spart un chioșc de ziare în localitatea de baștină

Ieri dimineață, pe la 09 :00, polițiștii din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați de o femeie de 51 de ani din Câmpulung Moldovenesc, gestionară la un chioșc de ziare din localitate despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin forțarea ușii de acces în chioșcul de ziare aparținând societății comerciale, situat în mun. Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au stabilit că autorii au pătruns în interior smulgând unul din belciugele în care era fixat lacătul și au furat 80 lei și alte bunuri, fiind cauzat un prejudiciu total de aproximativ 400 lei.

Ulterior a fost identificat și autorul furtului, Valentin Petrea, un tânăr de 19 ani, din oraș.

Față de acesta s-a dispus reținerea pentru de 24 ore fiind băgat în arestul I.P.J. Suceava.

Azi se va propune luarea  măsurii preventive de arestare pentru 30 zile, având în vedere că cel în cauză se află sub două măsuri de control judiciar, dispuse de Tribunalul Giurgiu și Parchetul de pe Judecătoria Câmpulung – Moldovenesc. De asemenea mai are calitatea de inculpat în alt dosar de „furt calificat” aflat în lucru la Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la comiterea infracțiunii de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *