Hoț, sub control judiciar, prins la furat baxuri de polistiren din curtea Spitalului Județean Suceava

Vineri seară, 10.05.2019, la ora 20.45,  poliția municipiului Suceava a fost anunțată de către un bărbat, prin telefonul de urgențe 112, despre faptul că o persoană sustrage materiale de construcţie din curtea Spitalului Judeţean Suceava. 

Polițiștii au identificat pe strada Luceafărului nr 22, lângă blocul E83, pr  G.C., un bărbat în vârstă de 56 ani din Suceava, cu două baxuri de polistiren.. Întrebat despre cele două baxuri de polistiren cu care a fost găsit, bărbatul a declarat că le-a luat din curtea Spitalului Judeţean Suceava şi că intenţiona să le ducă la domiciliu pentru a-și izola balconul locuinţei.

Polițiștii au luat legătura cu directorul tehnic al firmei care se ocupă de lucrările de construcţie din curtea Spitalului Judeţean Suceava, care a sosit la scurt timp la faţa locului, acesta precizând că valoarea celor două baxuri de polistiren sustrase este de aproximativ 150 lei.

Materialele de construcție în cauză au fost ridicate pe bază de dovadă și predate reprezentantului firmei de construcţii.

G.C. a fost condus la Sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor procedurale. A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”, cercetările fiind continuate de Poliţia Municipiului Suceava.

Cu ocazia verificării bărbatului prins la furat s-a constatat faptul că acesta figurează ca având aplicată măsura controlului judiciar începând cu 05.04.2019. Se va întocmi informare către instanța competentă pentru dispunerea măsurilor procedurale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.