Evenimente

Hoți de fân la Vicovu de Sus. Un proprietar a reclamat că i-au fost furați duminică 7 baloți de fân a câte 200 de kilograme fiecare, pe care tocmai îi procesase în vederea transportului de pe câmp

Luni seară, înainte de ora 20.00,  polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 de un bărbat de 28 de ani, din orașul Vicovu de Sus, cu privire la faptul că, la data de 28.07.2019, persoane necunoscute au sustras un 7 baloți din fân de pe terenul pe care îl are în proprietate.

 Polițiștii au aflat pe parcursul anchetei că dumincă, 28 iulie a.c., reclamantul a făcut mai mulți baloți din fân. O parte i-a transportat la domiciliu, iar 7 i-a lăsat pe terenul ce îl are în proprietate. La data de 29.07.2019, proprietarul  s-a deplasat pe teren și a constatat că baloții rămași au fost sustrași.  

Păgubitul a precizat că baloții erau de dimensiuni mai,  de aproximativ 200 kilograme fiecare,  fiind înveliți în folie de plastic, fără a putea estima valoarea prejudiciului cauzat.

S-a întocmit  dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de „furt”.

Se poate specula această istorie și în această manieră: nici proprietarul și nici hoțul nu trebuiau să se pună pe treabă în ziua de duminică, pentru că nu se cuvine să miști în această zi un pai, darmite să procesezi chintale de paie dintr-un loc în altul. Va fi valabilă pedeapsa divină și pentru hoț dar și pentru fermier? Și hoțul când pleacă la furat spune Doamne ajută!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *