Mopan Suceava
Evenimente

Hoți de porumbei urmăriți prin Suceava, prinși la o casă de pariuri cu înaripatele dosite în buzunare

Ieri, polițiștii suceveni au avut o misiune deosebită. Patru tineri de etnie romă reclamați că furau porumbei din parcul Vladimir Florea din zona Policlinicii Areni, au fost urmăriți, prinși, iar porumbeii eliberați.

Iată și nota poliției:

„La data de 27.04.2024, orele 18:41, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că a văzut o persoană care încearcă să prindă porumbei în parcul de lângă Policlinica Areni.

La fața locului a fost dirijat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică, care a constat următoarele.

S-a luat legătura telefonic cu apelantul care a relatat faptul că în jurul orelor 18:30 în timp ce se afla în parcul Vladimir Florea din zona Policinicii Areni a observat un număr de patru tineri de etnie romă care încercau să prindă mai mulți porumbei aflați pe aleile parcului. La un moment dat unul dintre tineri, îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare albastru, hanorac de culoare negru și adidași de culoare alb, cu vârsta de aproximativ 23 ani, a luat doi porumbei pe care i-a pus în buzunarele de la hanorac după care a plecat împreună cu ceilalți tineri din zonă.

Având în vedere semnalmentele date de către apelant, cei patru hoți de porumbei au fost identificați în interiorul sălii de jocuri Casa Pariurilor din zona Areni. Cu ocazia controlului corporal asupra unuia dintre ei, efectuat în exteriorul Casei de Pariuri, au fost observați în fiecare buzunar de la hanoracul cu care acesta era îmbrăcat câte un porumbel. Aceștia au fost preluați de polițiști și eliberați, iar porumbeii au zburat.

Bărbatul  a recunoscut că a sustras porumbeii din parc pentru a-i duce fiicei lui la domiciliu, declarând că nu a fost ajutat și de ceilalți tineri care erau cu el și că doar el a reușit să-i prindă.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de Furt, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin. 1, din Codul penal, ce va fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Suceava.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *