Mopan Suceava
Actualitate

Hoți din Pașcani arestați după ce au dat o spargere la sediul unei firme din Suceava, furând două telefoane în valoare de 7000 de lei

Polițiștii suceveni au dat de urma hoților care în noaptea de 17/18.01.2024, au pătruns în birourile de contabilitate aflate la etajul clădirii punctului de lucru al SC NICOL MIT SRL, de pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, de unde furat două telefoane mobile noi, sigilate în cutiile originale, valoarea prejudiciului fiind de 7000 lei.

La 27.02.2024, în urma cercetărilor şi a probării activităţii infracţionale, au fost identificați autorii,  Avroian Mircea – David, în vârstă de 18 ani și Fânu Marian vârstă de 17 ani, ambii din municipiul Pașcani, județul Iași. Cei doi inculpați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În urma analizării materialuilui probator procurorul de caz a solicitat Judecătorului de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor doi inculpați.

După analizarea materialului probato, judecătorul a admis solicitarea Parchetului și a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile, cei doi fiind introduși în CRAP din cadrul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *