Hoți din Vicovu de Sus ce operau în bazinul Dornelor, prinși de polițiști

În baza mandatelor emise de Judecătoria Vatra Dornei, echipe de polițiști și jandarmi, au efectuat în ziua de 1 noiembrie a.c., un număr de 3 percheziții domiciliare pe raza orașului Vicovu de Sus, la locuinţele unor suspecți cercetaţi pentru mai multe fapte penale comise în zona de competenţă a Poliţiei municipiului Vatra Dornei, ocazie cu care, au fost identificate și ridicate mai multe motoferăstraie mecanice, telefoane mobile, scule electrice și obiecte de uz casnic. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor trei tineri și a provenienței bunurilor sustrase.

La 01.11.2018, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune în sistem integrat, la care au fost cooptați poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului C-lung Moldovenesc și ai Poliţiei oraşului Vicovul de Sus, jandarmi, reprezentanţi ai D.S.A.V.S.A. Suceava, ai Gărzii Forestiere şi ai Ocolului Silvic Dealu Negru. În cadrul  acțiunii au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare, au fost legitimate 111 persoane și au fost controlate 57 de autovehicule.

Au fost constatate 2 infracțiuni și au fost aplicate 59 de sancţiuni contravenționale, în valoare  de 33.210 lei.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 16.416 lei, constând în material lemnos, țigări, produse agroalimentare şi de panificaţie.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *