Hoți din Vrancea, prinși și băgați în arest după ce au prădat magazinul AMBIANȚA din Suceava, la începutul lunii martie

Polițiștii suceveni au dat de urma hoților care au prădat la începutul lunii martie a acestui an un magazin aparținând SC AMBIANȚA SRL din municipiul reședință de județ. Este vorba despre doi indivizi din județul Vrancea, care locuiesc fără forme legale în municipiul Suceava, care au fost reținuți cu propunere de arestare preventivă.

În data de 06.03.2021, ora 04.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că  persoane necunoscute au pătruns prin efracție în magazinul aparținând S.C. AMBIANŢA COM. SRL, situat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Suceava,  din care au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că  la 06.03.2021, în jurul orei 03.50, persoane necunoscute au pătruns prin forţarea uşii de acces, în incinta magazinului de unde au sustras mai multe pachete cu ţigări și alte mărfuri, în valoare de 9738 de lei.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Suceava, s-a reușit identificarea autorilor faptei, în persoana numiților Dani Iulius, în vârstă de 32 de ani cu domiciliul în satul Călimănești, județul Vrancea, care locuiește fără forme legale în municipiul Suceava și a fratelui său Mihalache Costel, în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în satul Ciorani, județul Vrancea.  

La data de 28.04.2021, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Suceava, la adresa suspectului Dani Iulius care locuiește fără forme legale pe strada Bistriței.

La locuința acestuia, a fost găsit și a fratelui său precum și obiecte și mijloace de probă folosite la comiterea faptei.

În baza mandatelor de aducere emise de către lucrători din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul Investigații Criminale, cei doi suspecți au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Suceava. Ca urmare a cercetărilor efectuate și a probatoriului  administrat în cauză, polițiștii au dispus față de ce doi măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Dani Iulius și Mihalache Costel  urma să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *