Hoți minori, cu grinzi din lemn furate în cârcă, la Vicovu de Sus, pe timp de noapte

Duminică dimineață, pe la ora 9.00, lucrătorii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale, de unde i-au sustras mai multe grinzi din material lemnos.

S-a stabilit că în jurul orelor 08:00, femeia a fost anunțată de către un anume D.M. cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 16 ani, împreună cu încă trei persoane, i-au sustras gospodărie mai multe grinzi din lemn în cursul nopții care trecuse.

Martorul D.M.  a arătat că în noaptea de 17/18.07.2021, în jurul orei 01,00, l-a observat pe tânărul de 16 ani, împreună cu alte trei persoane pe care le cunoaște din vedere, care au transportat de două ori mai multe grinzi din material lemnos, aceștia deplasându-se pe strada Romană, din localitate.

Reclamanta a precizat că formulează plângere penală față de hoțul minor și față de celelalte trei persoane pe care le bănuiește, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.  

În cauză s-a înregistrat dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ”furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *