Hoți minori prinși la furat haine și dulciuri, la Iulius Mall și Kaufland

În ultimele zile s-au înmulțit cazurile de furt în municipiul Suceava, în principal din magazine. În majoritatea cazurilor, faptul că acestea au sisteme de supraveghere instalate, conform legii, parte dintre astfel de acțiuni au rămas la nivel de tentativă, parte au condus la identificarea făptașilor și tragerea lor la răspundere. Cei malți dintre autori s-au dovedit a fi minori.

Dar astfel de acțiuni nu s-au oprit și hoții prinși sunt de asemenea minori.

Astfel, ieri după amiază, pe la ora 13.08, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de către Dispeceratul Iulius Mall despre faptul că dintr-un magazin au fost sustrase mai multe produse.

În incinta magazinului au fost identificate două minore, una de 16 ani, din municipiul Botoșani și alta de 13 ani, din comuna Zvoriștea care au sustras articole de îmbrăcăminte în valoare de circa 150 de lei. După ce le-au fost rupte etichetele,  acestea au fost puse într-un rucsac, trecând astfel de casele de marcat dar au fost prinse de agenții de pază.

Bunurile sustrase au fost recuperate, reprezentantul magazinului declarând verbal că nu  se constituie parte civilă în procesul penal. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”.

Tot ieri, 15 iunie, pe la ora 21.20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată direct despre faptul că o persoană de sex masculin, a sustras mai multe bunuri din interiorul magazinului ,,Kaufland”.

În interiorul magazinului ,,Kaufland’’ a fost identificat un tânăr de 17 ani, din municipiul Suceava, care a sustras din interiorul magazinului mai multe bunuri din cadrul raioanelor de patiserie, lactate şi dulciuri.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor procedurale. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”, prejudiciul de 79.63 lei fiind recuperat.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *