Hoți necunoscuți au furat din poșeta unei fete din Vicovu de Sus, uitată în mașina prietenului, o pereche de cercei și un parfum, în valoare de 200 de lei. Anchetă în derulare

Marți dimineață, pe la ora 10.00, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată direct de către un P.N., un bărbat de 42 ani, din orașul Vicovu de Sus, despre faptul că, în noaptea precedentă, din autoturismul marca Peugeot proprietate personală, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri, respectiv o pereche de cercei din argint și un parfum.

În urma cercetărilor s-a stabilit că automobilul a fost lăsat în noaptea de 02/03.12.2019, cu ușile deschise, având cheile în contact, în interiorul mașinii aflându-se un portmoneu ce aparține concubinei reclamantului.

Vicoveanul i-a informat pe polițiști cum că  din interiorul portmoneului s-au sustras o pereche de cercei. În interiorul accesoriului nu se aflau sume de bani. P.N.  a mai declarat că din interiorul mașinii a fost sustras și un parfum marcă necunoscută. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt calificat”, prejudiciul fiind de 200 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *