Hoți prinși la colindat prin supermarketurile din județ. Două cazuri într-o zi, la Lidl Suceava și Kaufland Vatra Dornei

Joi dimineață, pe la orele 09:25,   Poliţia municipiului  Suceava a fost sesizată direct de către un agent de pază la magazinul Lidl, din municipiul Suceava, strada Zamcei, că o persoană a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului.

A fost identificată  o femeie de 52 ani, din municipiul Suceava, care a sustras din interiorul magazinului mai multe bunuri de îngrijire personală și alimentare în valoare totală de 141.92 lei. Cea în cauză a pus bunurile într-o sacoșă și a trecut de casele de marcat, fără a le achita. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”.

 În aceeași zi, pe la ora 13:30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către agentul de securitate la supermarketul Kaufland din localitate, despre faptul că din incinta magazinului o persoană a sustras un produs.

Un bărbat din comuna Coțușca, județul Botoșani, a  intrat în magazinul Kaufland de pe strada 22 Decembrie din municipiul Vatra Dornei, de unde a luat de pe raftul cu produse cosmetice un aparat de bărbierit, două deodorante și o baterie externă pe care le-a introdus în buzunare. După ce a ieșit din magazin prin zona de informații clienți și se îndrepta spre ieșirea din magazin, a fost oprit de agentul de securitate care i-a cerut să predea produsele sustrase.   Prejudiciul total cauzat este de 188,87 lei, fiind recuperat.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii „furt”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.