Hoți proști din Marginea, surprinși de camerele de supraveghere cu țigările furate ascunse în chiloți

În dimineața zilei de 16.02.2020, pe la orele 02:40, polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea au fost sesizați de către reprezentații unei firme de pază din  Rădăuți că la sediul unui magazin  din comuna Marginea, s-a declanșat alarma antiefracție.

La fața locului s-a constat că geamul de la ușa de acces în magazin  a fost spart cu un levier și un ciocan. Hoții au pătruns în interiorul magazinului de unde au sustras aproximativ 100 lei, mai multe pachete de țigarete și mai multe sticle de băuturi alcoolice apoi au părăsit incinta magazinului și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută.

După vizionarea imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere s-a stabilit că în incinta magazinului au pătruns doi bărbați cu vârste de aproximativ 17-20 ani.

În jurul orelor 03:30, în centrul comunei Marginea, în zona primăriei, a fost identificat N.C. de 16 ani, localnic, care era îmbrăcat cu o geacă asemănătoare cu cea a autorului furtului și prezenta o plagă la nivelul degetului mic de la mâna stângă.

Procedându-se la efectuarea controlului corporal al acestuia s-a găsit asupra sa un pachet de țigarete marca „Wiston”, un pachet de țigarete „Viceroy” ascuns în șosete, iar în zona intimă, ascunse în lenjeria intimă au fost găsite 2 pachete de țigarete „Viceroy” și 59 lei, bunuri despre care a recunoscut că le-a sustras din incinta magazinului din Marginea.

S-a stabilit că al doilea autor se numește Rotaru Valentin, de 21 de ani, din comuna Marginea, acesta fiind identificat la domiciliul său.

Prin ordonanță s-a dispus reținerea suspecților pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 16.02.2020, orele 14:30, până la data de 17.02.2020, orele 14:30, cei în cauză fiind introduși în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *