Hoții au intrat în casa unei femei din Bilca plecată în străinătate, lăsată în grija fratelui din Vicovu de Jos, și au furat televizorul

Sâmbătă, 6.02.2021, ora 15:25, patrula din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din comuna Vicovu de Jos, cu privire la faptul că a avut loc un furt la locuința surorii sale din comuna Bilca. 

Apelantul, O.B., declarat faptul că  are în grijă imobilul în cauză, care aparține surorii sale care este plecată în străinătate din cursul lunii noiembrie 2020.

 La 06.02.2021, O.B.  s-a deplasat la locuința surorii sale, unde a observat că un geam al locuinței prezenta urme de forțare fiind deschis, motiv pentru care au fost anunțate organele de poliție.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a constatat faptul că un geam al imobilului ce face accesul în holul imobilului, la o înălțime de aproximativ 1,2 m de sol, este deschis, ca urmare a forțării acestuia cu un obiect dur în partea inferioară dreapta. În interiorul imobilului s-a constatat că ușa care face accesul în baie este deschisă, iar din interior lipsește un televizor.

În cauză  se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *