Mopan Suceava
Actualitate

Hoții de cabluri l-au lăsat pe Rambo din Humor fără firele de cupru din instalația electrică a casei

La 14.03.2023, ora 15:35, Poliția Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de către o femeie din orașul Gura Humorului, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras cablurile electrice de la instalația electrică a locuinței fiului său Rambo Plai,  de 23 ani din localitate.

Polițiștii au aflat că în ziua respectivă, femeia s-a deplasat la casa aflată în construcție a fiului Rambo, de pe strada  Sulina din localitate. A observat că la instalația electrică de pe peretele exterior a imobilului, lipseau cablurile electrice, în sensul că din tuburile de protecție, persoane necunoscute au furat firele din cupru.

Casa care aparține lui Rambo nu este împrejmuită, fiind în fază de construcție, iar polițiștii au stabilit că  în perioada  12.02.2023 – 14.03.2023, persoane necunoscute au sustras  firele din cupru de la instalația electrică, de pe peretele exterior al locuinței.

Persoana vătămată nu s-a putut pronunța cu privire la prejudiciul cauzat ca urmare a sustragerii de către persoane necunoscute a firelor din cupru de la instalația electrică, urmând ca ulterior în timpul cercetărilor să fie stabilit acest aspect.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de furt ce urmează a fi soluţionat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *