„Hoții de poșete” din Suceava, unul de 18 și celălalt de 17 ani, prinși de polițiști. Ambii sunt din Șcheia

Polițiștii suceveni i-au găsit pe tinerii care în luna noiembrie au tâlhărit două femei, cărora le-au smuls gențile de pe umăr, ziua în amiaza mare.  Cei doi tineri, unul de 18 și celălalt de 17 ani, sunt din Șcheia, iar ieri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că la data de 14.11.2022, ora 12:55, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie din municipiul Suceava, cu privire la faptul că un tânăr i-a luat geanta, în timp ce se afla pe Aleea Jupiter din Suceava. Patru zile mai târziu, la data de 18.11.2022, ora 13:28, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o altă femeie, tot din municipiul Suceava, cu privire la faptul că doi tineri i-au smuls geanta de pe umăr.

În urma cercetărilor efectuate s-a reușit identificarea autorilor, iar la data de 07.12.2022 Judecătoria Suceava a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor doi tineri din Șcheia.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției mun. Suceava, B.I.C, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „tâlhărie”, faptă prev. şi ped. de art.233din Codul penal și complicitate la tâlhărie, faptă prev. și ped. de art. 48 alin. 1, rap. la art. 233 din Codul penal, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *