Hoții minori de la Șcheia, încătușați. Cel de 16 ani a fost arestat, cel de 14 ani introdus în arest, urmând ca în această după amiază judecătorii să dea un verdict

Judecătoria Suceava a dispus ieri arestarea preventivă a minorului de 16 ani B.I. G. din comuna Șcheia, cel care împreună cu partenerul său de 14 ani, Z.A.M. au operat zile trecute prin localitate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În aceeași zi hoțul de 14 ani a fost expertizat medico-legal psihiatric, rezultând că a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Acesta a fost reaudiat cu respectarea dispozițiilor procedurale, după care s-a dispus reținerea acestuia pe o durată de 24 ore, începând de la 13.11.2019, ora 17.30, până la 14.11.2019, ora 17.30, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

În urma activităților informativ-operative desfășurate a fost identificat un martor în posesia căruia se afla una dintre canapelele sustrase de la persoana vătămată, ocazie cu care s-a procedat la recuperarea acesteia și restituirea către persoana vătămată.

Cercetările vor fi continuate în vederea probării întregii activități infracționale a celor doi autori.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.