Humorean pus pe contrabandă cu țigări destinația Londra, prins de polițiști cu 2000 de pachete de ”Compliament Blue” în bagaje, chiar la plecarea din oraș

Vineri dimineață,în jurul orelor 09.20, un echipaj din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului a oprit pentru control ansamblul de vehicule format din autocarul marca SETRA și remorca marca ACKERMANN, care circula pe bulevardul Bucovina din orașul Gura Humorului, din direcţia Păltinoasa către Frasin. În interiorul autocarului se aflau mai multe persoane, în calitate de pasageri, printre acestea fiind identificat și D.L. de 29 ani din Gura Humorului.

Fiind întrebat cu privire la prezența sa în autocar, acesta a declarat verbal că se deplasează la muncă în Londra-Anglia.

Procedându-se la verificarea listei cu evidența bagajelor aflată la bordul autocarului, s-a constatat că L.D. figura înregistrat cu două depozitate la cala autocarului și un bagaj de mână aflat în autocar asupra sa.

În urma verificării acestora, în interiorul bagajelor au fost identificate un număr de 2000 de pachete de țigări marca ”Compliament Blue”.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”, cercetările fiind continuate de Serviciul de Combatere a Criminalității Economice  Compartimentul Gura Humorului.

Față de L.D. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, cel în cauză fiind depus în arestul IPJ Suceava, prejudiciul fiind estimat la 28190 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *