”Ia-ți cămeșa și bundița, hai la schi pe Veverița”, evenimentul sfârșitului de iarnă pe pârtia Veverița din Vatra Dornei, organizat de Serviciul Salvamont

Serviciul Public Salvamont Vatra Dornei, organizează anul acesta, noua ediție a evenimentului îndrăgit ”Ia-ți cămeșa și bundița, hai la schi pe Veverița”. Anul trecut, în condițiile în care pandemia de coronavirus tocmai se infiltrase pe meleagurile noastre, acest eveniment a fost anulat.

În comunicatul transmis de  Salvamont Vatra Dornei sunt cuprinse toate informațiile esențiale iar pe pagina de facebook a Serviciului sunt găsite ori se pot cere  mai multe amănunte  privind modul în care iubitorii sporturilor hibernale își pot petrece o zi reușită la Vatra Dornei, purtând costume populare, pe pârtie:

Eveniment organizat de SALVAMONT VATRA DORNEI

Pârtia Veverița

Duminică la 12:00 UTC+02 – 16:00 UTC+02

2–8°C Parţial noros

Preţ: gratuit · Durată: 4 ore

Public: Oricine, cu sau fără cont de Facebook

”După un an de pauză, cel mai îndrăgit și așteptat eveniment de iarnă de pe pârtia Veverița, revine!!!!
Te așteptăm duminică 14 martie 2021, între orele 12:00 – 16:00 la parada portului popular. Alătură-te dornenilor și turiștilor și poartă cu mândrie portul popular. Nu contează stilul de schi, nu contează cum ”te dai” pe placă, IA-ȚI CĂMEȘA ȘI BUNDIȚA, HAI LA SCHI PE VEVERIȚA!!!”, este mesajul transmis tuturor celor interesați de organizatori – salvamontiștii din Vatra Dornei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.