Iannis Dumitrașcu din cartierul Burdujeni a împlinit 10 ani! Sărbătoare în fața blocului, cu prietenii din bloc și cei din Poliție

Comisarul șef Ionuț Epureanu, șef de cabinet și purtător de cuvânt al IPJ Suceava a transmis căteva fotografii și câteva gânduri de la un eveniment din cursul zilei de ieri.

Redăm în cele ce urmează mesajul său:

”Nu e vorba despre o chestiune de PR polițienesc, ci chiar un moment care mi-a adus aminte de modul în care sărbătoream zile de naștere în copilărie.

Iannis Matei Dumitrașcu este un băiat din cartierul Burdujeni care ieri a împlinit 10 ani. În plus, este un elev de nota 10 a cărui dorință (cel puțin acum) este de a deveni polițist.

Ieri și-a organizat ziua de naștere cu câțiva colegi și învățătoarea sa. Părinții ne-au rugat să îi facem o surpriză și nu poți să refuzi un copil. Momentul s-a transformat însă într-o surpriză pentru toți, inclusiv pentru noi.

În fața blocului în care locuiește Iannis și unde am venit cu autospeciala Serviciului de Acțiuni Speciale s-au adunat atât sărbătoritul, familia acestuia, doamna învățătoare și invitații, dar și ceilalți copii, și chiar adulți din blocurile din zonă.

Harmalaie, copii bucuroși, atmosfera zilelor de naștere de altă dată când nu existau gadgeturi. Partea cea mai bună a fost că părinții sărbătoritului au mutat platourile cu prăjituri afară…

Ca polițiști ne-am simțit fericiți pentru ca am putut oferi micuțului un moment pe care și-l dorea, dar în egală măsură că am recreat involuntar atmosfera simplista dar plină de entuziasm de altă dată: ziua de naștere din fața blocului unde participă și se bucura toată lumea!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other