Idilă fragedă pornită pe facebook, curmată brusc de intervenția polițiștilor. O domnișoară de 15 ani din Făgăraș a fugit de acasă la iubitul de 16 ani, din Gura Humorului

 Ieri după amiază, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată telefonic de către lucrătorii Poliției Făgăraș județul Brașov, despre faptul că la data de 21.12.2020, în jurul orelor 19.30, o minoră de 15 ani, din localitate a plecat voluntar de la domiciliu și s-ar afla pe raza orașului Gura Humorului.

Polițiștii din Gura Humorului, au efectuat  activități de căutare a minorei în cauză, pe care au găsit-o la locuința unui băiat de 16 ani, pe numele său de botez  Elvis.

Domnișoara  a declarat faptul că în data de 21.12.2020, în localitatea sa de domiciliu s-a prezentat Elvis,  băiat cu care are o relație de prietenie de circa  4 ani, cunoscându-se cu acesta prin intermediul rețelei de socializare Facebook. La data sus menționată, în jurul orelor 19.30, cei doi minori au plecat din gara Făgăraș,cu trenul,  în orașul Gura Humorului, unde au mers împreună la locuința băiatului,  unde au și fost găsiți de polițiștii humoreni.

Minora a declarat că  nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională.

Polițiștii au dispus internarea fetei  în  Centrul de Primire al Copilului în Regim de Urgență Suceava, urmând ca să fie preluată de aici de către reprezentantul legal, respectiv mama sa.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *