Ieri sucevenii s-au bătut care pe care și pe unde au putut: pe la magazine, pe la baruri, prin curțile caselor, cel mai adesea la o băută

Ieri, 24.07.2019, la ora 17,16, o tânără de 26 ani, din comuna Fântânele, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că a fost lovită în timp ce se afla la un magazin din comuna Vulturești.  

Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 17.00, în timp ce tânăra se afla la un magazin mixt din localitate, a avut o discuție neprincipială cu un bărbat de 29 ani, localnic, împrejurare în care și-au adresat reciproc cuvinte vulgare, după care bărbatul a împins-o.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

***

Tot ieri, 24.07.2019, mai spre seară, la ora 21.15, o femeie din comuna Stulpicani, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că soțul ei a fost agresat fizic de un frate.

Din primele verificări efectuate a reieșit că în ziua respectivă, în jurul orei 20,30, în timp ce cei doi frați discutau în casa părintească, pe fondul consumului de alcool s-au certat, apoi au ieșit afară, unde s-au agresat reciproc.

Ambulanța sosită la fața locului i-a acordat primele îngrijiri lui soțului apelantei, care a refuzat să fie transportat la unitatea medicală.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

***

Ziua de ieri a continuat cu bătaie înspre miez de noapte, la ora 22.50, când un bărbat de 56 ani, din Sadova, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că, în timp ce se afla la un bar din Ciocănești, a fost lovit de un bărbat de 41 ani, localnic.

Din verificări a reieșit că la data și ora menționate, în timp ce bărbatul agresat consuma băuturi alcoolice la o masă de pe terasa barului menționat, împreună cu alte persoane, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi bărbați a avut loc o discuție contradictorie, iar agresorul l-a lovit pe apelant, provocându-i leziuni.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care i-a acordat persoanei vătămată îngrijiri medicale, dar nu a necesitat transportarea la unitatea medicală.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

***

În aceiași zi de 24 iulie, a.c.,  aproape de miezul nopții, la ora 23:10, o femeie de 38 ani, din municipiul Suceava, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că a fost victima unei violenţe în familie.

La fața locului a fost identificată apelanta, iar din discuțiile purtate cu aceasta a rezultat faptul că la 24.07.2019, în jurul orei 22:40, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soţul său, pe fondul consumului de alcool de către bărbat, acesta a lovit-o cu palma după care a părăsit domiciliul.

Polițiștii au procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului de unde a reieşit  faptul că nu există risc iminent.

Polițiștii au întocmit un proces-verbal de constatare privind săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie”, în care a fost consemnată poziţia victimei de a nu formula plângere penală privind aceste aspecte.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *