Ieșeancă de 69 de ani, venită la Coșna pentru cules de opintici, dispărută și recuperată de jandarmii montani

Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava  au anunțat că marți, 29 septembrie  a.c., la ora 14:05,  Jandarmeria Suceava a fost informată, în urma unui apel prin 112, despre faptul că o femeie în vârstă de 69 de ani din Iași, s-a rătăcit în zona împădurită din satul Teșna, comuna Coșna, județul Suceava .

Femeia a plecat în pădure să culeagă ciuperci, acum fiind sezonul opinticilor, însă la un moment dat s-a depărtat de grupul de culegători, nu a mai răspuns la strigătele lor, iar aceştia au decis să solicite sprijinul autorităţilor.

Pentru căutarea persoanei în cauză au acţionat 3 jandarmi din cadrul Postului Montan Vatra Dornei, un polițist, 2 lucrători I.S.U, precum și 5 salvamontiști însoțiți de câinele de căutare-salvare. Căutarea a fost îngreunată de terenul accidentat și de faptul că nu s-a putut lua legătura telefonică cu persoana rătăcită.

La ora 19.20, femeia a fost găsită în apropierea drumului forestier de lângă pârâul Teșnița din localitatea Coșna. Persoana în cauză nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind condusă de către echipa de căutare aproximativ 3 km la o casă de vacanță din lcoalitate, unde era cazată.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.