Ieșind cu mașina din curte, s-a izbit direct într-un TIR, la Grănicești

Sâmbătă seară, pe la ora 20.00, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Grănicești, s-a produs un accident de circulație iar unul dintre conducătorii auto este sub influența băuturilor alcoolice.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul, un localnic de 45 de ani nu s-a asigurat la ieșirea din curtea imobilului și a pătruns pe DN 2, izbindu-se direct într-un autotren care circula regulamentar, provocându-i mai multe avarii. În mod miraculos, șoferul autoturismului a scăpat nevătămat
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto de 45 de ani să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *