Ieșiți la plimbare cu ATV-ul, doi minori au ajuns la spital, după ce au intrat într-un șanț și s-au izbit de un copac, la Udești

Doi copii, unul de 14 și celălalt de 15 ani, care s-au pornit la plimbare cu ATV-ul prin Udești, au ajuns cu traumatisme grave la spital, după ce au ajuns într-un șanț, unde s-au izbit de un copac.

Ieri,18.08.2020, seara târziu, la ora 22.55, în timp ce se deplasa pe direcția Poieni Suceava – Udești, pe D.J. 208 A, în comuna Udești, într-o curbă la stânga, adolescentul care conducea ATV-ul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț, unde a acroșat un arbore.

Pe ATV se aflau doi minori, ambii suferind leziuni în urma impactului.

La fața locului s-au prezentat două echipaje medicale de urgență, victimelor li s-a acordat primul ajutor și ulterior au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

S-a stabilit faptul că ATV-ul a fost condus de către minorul de 15 ani, din comuna Ipotești, motiv pentru care acestuia i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  „vătămare corporală din culpă”, și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *