Îmbrăcăminte, articole de uz personal și țigări de contrabandă descoperite de poliție în mașina cu care se deplasau patru clujeni, la Câmpulung Moldovenesc

La 15.11.2018, ora 11.00, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Cluj, în care se aflau în calitate de pasagere, trei femei de 47, 54 și 72 de ani, toate din județul Cluj.
În urma controlului, în bagajele femeilor de 72 și 54 de ani, polițiștii au identificat 250, respectiv 100 de pachete de ţigări de contrabandă care nu aveau aplicat timbru fiscal.
Totodată, în autovehicul au fost identificate articole de îmbrăcăminte și de uz personal fără documente de proveniență, motiv pentru care, s-a dispus măsura sancționării contravenționale conform prevederilor Legii nr.12/1990 și ridicarea în vederea confiscării a bunurilor în valoare de aproximativ 300 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de contrabandă, cele 350 de pachete de țigări, în valoare de 2.100 lei, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *